Life 4 you recepten

Life 4 you recepten

Wat ik RTL moet nageven is dat zij de enige zijn met echte kookprogramma’s. Life 4 you, masterchef, wie is de chef en natuurlijk de programma’s van Gordon Ramsay en Herman den Blijker. Maar als ik dit vergelijk met wat de BBC laat zien in gelijksoortige programma’s dan steken wij er schraal bij af.

Natuurlijk vind ik amusement belangrijk maar als kookliefhebber ben ik geïnteresseerd in de recepten en niet zozeer de mensen en commentaren. En daar ontbreekt het nu net aan.


Neem bijvoorbeeld het programma Something for the weekend op zondagochtend op de BBC. Dit programma is een beetje te vergelijken met Life 4 you. In dat programma kookt Simon Rimmer relatief eenvoudige gerechten evenals Rudolf van Veen in Life 4 you.

De BBC zorgt echter voor meer balans tussen entertainment en koken dan bij life 4 you. De recepten zijn daardoor bijna compleet te zien. Daardoor word ik als kijker veel meer geinspireerd dan wanneer ik alleen de finishing touch zie. Nu snap ik wel dat de BBC in tegenstelling tot programma’s als Life 4 you niet gesponsord hoeft te worden maar dat kan juist heel goed samen gaan. Als we bijvoorbeeld iets minder Patricia Paay en wat meer koken te zien krijgen, vind ik het niet erg om af en toe een duidelijke verpakking te zien bij Life 4 you.

Hetzelfde geldt voor masterchef. Op de BBC krijgen we de gerechten te zien op RTL de commentaren, jammer.

Dus al met al een goede poging maar ik wacht op het moment dat RTL een kookprogramma laat zien met wat minder entertainment en meer gerechten, zoals vroeger met Cas Spijkers en Lonnie!

Of misschien word ik wel gewoon wat ouder en heb ik heimwee naar vroeger.
Nu we het toch over vroeg hebben. Ik sluit af met een prachtig recept uit grootmoederstijd.
Draadjesvlees.
max-Kookse.tv

 

 

0 | augustus 19, 2011 |

  Vragen/Opmerkingen

  Vragen/Opmerkingen

  Wordt nu lid van Kookse.tv en maak gebruik van alle voordelen!Ben je al lid? Inloggen

  Schrijf je gratis in bij Kookse.tv

  Meld je nu in 1 stap aan met je Facebook account

   

  of met je e-mail

  E-mail
  Wachtwoord
  Bevestig wachtwoord
  Ik ga akkoord met de huisregels en algemene voorwaardens van Kookse.tv