Verjaardagstaarten

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Verjaardagstaarten, perfecte gelegenheid om goed te scoren bij je kinderen, neefje of nichtje. Niet meer standaard de appeltaart of slagroomtaart van de HEMA, maar met een klein beetje inzet maak je zelf de mooiste verjaardagstaarten voor elke verjaardag. Vraag welk thema ze het liefste willen en zorg dat je de cakes en het glazuur in huis hebt. De versiering van de verjaardagstaarten zou je zelfs eventueel samen kunnen doen met je kinderen, het is altijd leuker om ze hierbij te betrekken. Hun vriendjes zullen jaloers zijn van de mooie verjaardagstaarten die op tafel komen. Het belangrijkste is dat je een goede cake maakt en veel glazuur hebt. Glazuur kun je in de winkel kopen of zelf maken, het laatste recept (recept 5) is het recept om een heerlijke vanille glazuur te maken.

Wij hebben speciaal een selectie gemaakt van vijf verjaardagstaarten recepten. Dit zijn partner recepten, dat wil zeggen dat het mogelijk is dat het in het engels is en iets langer dan de normale Kookse.tv videorecepten, maar het recept staat er sowieso in het Nederlands bij. Succes! 

Klik hieronder op ´volgende pagina´ om de recepten te zien.
<!– Page Break –>

Verjaardagstaart - brandweerwagen

Brandweerwagen verjaardagstaart – recept   (1 van 5)

Een spectaculaire verjaardagstaart voor je kind, een brandweerwagen doet het als verjaardagstaart erg goed bij de kleine mannen. Je kan uiteraard aan het glazuur elke kleur meegeven die je wilt. Je kunt voor de versiering verschillende snoepjes gebruiken, maar het is in ieder geval een mooi basisrecept voor een verjaardagstaart!

Bekijk het videorecept hier >> 
 <!– Page Break –>

Verjaardagstaart - Lego

Lego verjaardagstaart – recept   (2 van 5)

Elk klein kind kent Lego, het is dan ook leuk om hier een verjaardagstaart mee te maken. Eigenlijk is dit een van de makkelijkste verjaardagstaarten om te maken. Je kunt ook verschillende cakes gebruiken voor de verjaardagstaart, te denken aan citroencake, vanillecake maar ook chocoladecake.

Bekijk het videorecept hier >>
 <!– Page Break –>

Verjaardagstaart - dino

Dinosaurus verjaardagstaart – recept   (3 van 5)

Maak nu een spectaculaire verjaardagstaart voor je kind, een dinosaurus doet het dan altijd wel goed. Je kan uiteraard aan het glazuur elke kleur meegeven die je wilt. Ook voor de versiering kun je andere snoepjes gebruiken, maar het is in ieder geval een mooi recept voor een verjaardagstaart!

Bekijk het videorecept hier >> 
<!– Page Break –>

Verjaardagstaart - vlinder

Vlinder verjaardagstaart – recept  (4 van 5)

Welk klein meisje wil nou geen vlinder verjaardagstaart! Net als alle andere taarten op de website is deze vlinder verjaardagstaart heel eenvoudig om te maken en je kunt hem met veel mooie kleuren bewerken!

Bekijk het videorecept hier >>
<!– Page Break –>

Glazuur maken

Glazuur maken (vanille) – recept (5 van 5)

Allemaal heerlijke verjaardagstaarten op deze website en ze zijn allemaal bedekt met heerlijke glazuur. Het is dan natuurlijk wel belangrijk als je het recept om glazuur zelf te maken ook hebt. Uiteraard kun je glazuur ook kant en klaar kopen. Dit is een van de recepten die je kunt gebruiken, uiteraard zijn er nog andere varianten.

Bekijk het videorecept hier >>