• Home
  • Salade met makreel

Deel dit via je social media:

Of je kunt deze url kopiëren en delen

Ingrediënten

Voor 4 personen:
1 kilo vastkokende aardappels
1 gestoomde makreel
100 gr. rucola
sap van 1 citroen
een paar eetl. extra vergine olijfolie
2 eetl. kappertjes

Salade met makreel

  • Niet moeilijk

Ingrediënten

Recept

Deel

Sommige salades moeten gewoon eenvoudig zijn, zoals deze salade met makreel. De salade is misschien eenvoudig maar de smaken puur en heerlijk. Natuurlijk geldt dat hoe beter de producten hoe lekkerder de salade wordt.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Stappen

1
Klaar

Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water. Doe ze in een ruime pan en zet ze royaal onder water. Voeg zout naar smaak toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat de aardappels gaar koken.

2
Klaar

Vouw de buik van de makreel open en pulk er met je vingers zoveel mogelijk visvlees uit. Probeer mooie vlokken over te houden en niet alleen maar losse vezels.

3
Klaar

Giet de aardappels af en laat het vocht even verdampen. Probeer ze daarna zo snel mogelijk te pellen. Hoe heter ze zijn, hoe makkelijker de schil loslaat. En bovendien wordt de salade er lekkerder van wanneer hem aanmaakt als de aardappels nog warm zijn. Halveer de aardappelen indien nodig.

4
Klaar

Doe de gepelde aardappels in een kom en hussel ze om met de citroensap, de olijfolie en zout en peper naar smaak. Meng er daarna zo luchtig mogelijk de vis, rucola en kappertjes door.

Kookse.tv

Vorige
Chocoladesaus
Volgende
Steak tartaar
Vorige
Chocoladesaus
Volgende
Steak tartaar

Laat een reactie achter