Verjaardagsmuffins

SmakelijkLekkerErg lekkerEen aanraderSuper lekker ( 1 x )
Muffins zijn perfect om uit te delen voor een verjaardag van je kinderen. Het is nog leuker om er een leuke versiering op te doen, in dit recept en video zorgen we voor een sportversiering, het is niet moeilijk om te maken.
Bekijk meer: ,

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Ingredienten

Voor de muffins:

• muffins, gekoeld

• Glazuur (wit, oranje, groen etc)

• Kleurstof (oranje groen etc)

• Kokosnoot schilfertjes

• Spuitzak(ken)

Bereidingswijze

1 Om een groen grasveld te maken stop je de kokosnoot schilfertjes in een plastic zak en doe je er een beetje groene kleurvloeistof bij. Goed mengen en je krijgt een mooi grasveld.

2 Smeer op elke muffin de basiskleur die je wilt hebben. Oranje voor een basketbal, wit voor een voetbal of baseball en beetje groen/geel voor de tennisbal.

3 Probeer alle muffins zo glad mogelijk te maken, hierdoor kan je de detailversiering er beter op krijgen.

4 Om de versiering op de juiste manier op de muffins te krijgen moet je kleine spuitzakjes gebruiken, hier kan je bv ook snoepzakjes voor gebruiken als je geen echte spuitzak hebt.

5 Zorg ervoor dat het gaatje op het uiteinde niet te groot is, zodat je duidelijke lijnen kunt tekenen. Probeer het zo echt mogelijk te laten lijken.

6 Ook is het leuk om op eentje een tekst te plaatsen, uiteraard kun je ze allemaal versieren zoals je zelf wilt, of je kind mee laten helpen, al zullen de lijnen er dan iets anders uit zien waarschijnlijk, maar net zo lekker.