3 Manieren om meer water te drinken

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Last van een droge huid? Wellicht door het gure weer. Hoewel we blijven smeren met allerlei crempjes, is het lichaam van binnenuit voeden essentieel. Ook als je sport of veel beweegt verliest je lichaam veel vocht. Meer water drinken is dan ook een goede gewoonte en helemaal niet zo moeilijk om aan te leren.

Voeg bevroren fruit toe – Bevroren fruit is de perfecte traktatie uit je vriezer. Ze zijn perfect voor smoothies of een drankje mee op te fleuren. Je kunt ze kopen in de supermarkt maar natuurlijk kun je ze zelf ook invriezen. Laat een paar bevroren aardbeien, mango’s, bosbessen en bananen in een ijsblokhouder. Een ijsblokje met een vrucht erin is een ware traktatie! En vergeet niet de vele anti-oxidanten die er inzitten!

Probeer sprankelend water – Soms hunker je naar frisdrank, zo nu en dan is dit natuurlijk geen probleem. Maar waarom vervang je het niet door bruizend water? Een schijfje citroen bij en je hebt een heerlijk drankje zonder suikers!

Verander je gewoonten – Wat drink je tijdens het eten of tussendoor? Veel sapjes bevatten veel suikers, vervang ze door water. Je kunt ook je glas sap mengen met een halve glas water, zo krijg je minder suikers binnen.