4 snacks, die je energie geven gedurende de dag

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Onze energie is verbonden met het voedsel dat we eten. Het voedsel dat we eten kan meer energie stimuleren in ons lichaam. Hier een lijst van 4 stimulerende voedingsmiddelen die onze welzijn en gezondheid ondersteunt.

1. Pompoenpitten:
Deze zaden zitten vol met mineralen zoals magnesium, ijzer en calcium, vitamine K en eiwit. Deze zadengeven je dan ook de nodige boost. Ook lekker na het werk of tijdens de lunch wanneer je even een boost nodig hebt.

2. Pure chocola

Ben je een zoetekauw? Kies dan voor donkere pure chocola, die bevatten anti-oxidanten. Een heerlijke snack voor tussendoor.

3. Selderij
Selderij is een verfrissende bron van vezels, vitamine C en B-vitaminen. Het heeft een vochtafdrijvend effect, vanwege de balans van elektrolyten kalium en natrium. Het is ook heerlijk met hummus als snack.

4.Gedroogde vijgen
Gedroogde vijgen zijn een lekker zoete snack en helpen bij het oplossen van giftige stoffen in het lichaam. Neem een paar gedroogde vijgen mee naar je werk als je behoefte krijgt in iets zoets. Een goede vervanging voor suiker rijke snacks!