Aardappelen sneller dan snel pellen (zonder mes)

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Hoe snel denk jij een gekookte aardappel te kunnen pellen? Zo’n makkelijk vorkje erin en dan met je duim en mes stukje voor stukje pellen? Dat is hoe ik het zou doen, wist namelijk niet dat er snellere manieren waren. Maar met een beetje snuffelen op het internet (en dan kom je al snel uit bij Youtube) kom je er toch achter dat het allemaal nog net iets sneller mogelijk is.

Het is niet dat je bij een etentje nou snel een bak met ijskoud water op tafel zal zetten en je gasten zelf dit klusje te doen, maar dat wil niet zeggen dat je dit niet eens in de keuken moet proberen.
Ik hoor het graag van mensen als ze dit een keer hebben geprobeerd of het ook echt een aanrader is. Zorgt dit er ook voor dat je een aardappel tegenwoordig niet meer schilt voordat je hem kookt, maar vanaf nu altijd in het jasje en dan even dompelen in ijskoud water? Ik weet het nog zo net niet, maar het is in ieder geval een handig en leuk truukje!

Heb jij ook zulke handige/leuke truukjes/tips gezien op het internet? Laat het ons weten en we zullen er ook aandacht aangeven in Kookse.tv lifestyle!