Bonbons maken

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Wil je graag eens zelf bonbons maken? Dan kan je alvast dit recept voor bonbons gaan uitproberen. Deze bonbons zijn gevuld met overheerlijke hazelnootvulling en zijn zo lekker dat je er waarschijnlijk heel wat zal moeten maken.

Welke vullingen kan ik gebruiken bij het bonbons maken?

Natuurlijk hoef je niet altijd hazelnootvulling te gebruiken wanneer je bonbons gaat maken. Er zijn verschillende soorten vullingen die je kan gebruiken om je bonbons mee op te vullen.

Indien je bijvoorbeeld een sterke, blijvende smaak wil kan je de bonbons maken met muntvulling. Niet alleen zijn bonbons met munt zeer populair bij de jonge generatie, ook zien ze er verschrikkelijk leuk uit. Wanneer je de bonbons hebt gemaakt en de muntvulling hebt toegevoegd, zal je merken dat wanneer je de bonbons gaat opeten, ze een zeer scherpe groene kleur zullen hebben.

Hou je van fruit? Dan kan je de bonbons met een fruitige vulling gaan maken. Je kan de bonbons opvullen met aardbeienvulling of misschien verkies je bosbessensmaak.

Kortom, je kan echt zeer creatief zijn wanneer je bonbons gaat maken. Er komt nogal wat werk kijken bij het maken van bonbons dus misschien kan je zelfs bonbons maken met verschillende smaken?

Welke chocolade mag ik gebruiken om bonbons te maken?

Je mag nogal creatief zijn met de soort chocolade die je gaat gebruiken bij het maken van bonbons. Ook hier hangt alles af van welke bonbons je het liefst lust. Ben je gek op witte chocolade dan kan je witte chocolade smelten wanneer je bonbons maakt.

Je kan ook bonbons maken met een combinatie van witte en bruine chocolade. Deze zijn vooral lekker voor personen die niet echt kunnen beslissen tussen witte en bruine bonbons.

Andersom kan natuurlijk ook! Je kan bonbons maken met bruine chocolade en witte chocolade voor de vulling. Of zwarte chocolade met bruine vulling. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Aarzel dus niet om wat te experimenteren wanneer je bonbons gaat maken.

 

Bekijk hier een makkelijk recept om bonbons te maken  >>