Chocoladetaart Jamie Oliver

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Chocoladetaart Jamie Oliver


Afgelopen week viel mij toevallig op hoe mensen zoeken op het internet op de term chocoladetaart. Wat blijkt mensen zoeken niet alleen op het woord chocoladetaart maar bijna net zoveel mensen zoeken op chocoladetaart Jamie Oliver. Dus een gewoon chocoladetaart recept is niet goed genoeg, ze willen het recept van Jamie weten.


Nader onderzoek wijst uit dat mensen niet alleen zoeken op chocoladetaart Jamie Oliver maar eigenlijk alle recepten icm Jamie Oliver, zoals pasta Jamie Oliver e.d.. Jamie Oliver is dus echt een merk geworden, waar menig A-merk fabrikant jaloers naar zal kijken denk ik. En dat eigenlijk met alleen recepten, knap hoor. Ja natuurlijk heeft hij ook producten inmiddels maar in essentie blijft het een recepten machine.


Wat ik vooral heel knap vind is dat het mensen blijft boeien persoonlijk ben ik een beetje over Jamie Oliver heen gegroeid en vind het leuker om andere koks aan het werk te zien maar het blijft veel mensen dus boeien.

Ik denk dat Kookse.tv daar wel nooit zal komen maar toch zijn de recepten van ons een beetje hetzelfde en hebben we hetzelfde idee; iedereen kan koken!.


Daarom de proef op de som. Maak de chocoladetaart van Jamie eens en de chocoladetaart van Kookse.tv en laat weten of de chocoladetaart even goed is en makkelijk als ” het orgineel”.


groet,


Max den Dopper
Kookse.tv