Culinaire tip: Restaurant Chocolat in Breda

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Restaurant Chocolat is een van onze favoriete restaurants in Brabant. Bij dit restaurant kun je terecht voor een lichte lunch met een frisse salade of een sandwich, maar ook voor een uitgebreide (zaken)lunch, waarbij je overigens ook een keuze kunt maken uit onze á la carte dinerkaart. Bij mooi weer kun je ook heerlijk buiten op het terras van je lunch genieten.

Wanneer je het restaurant betreed, kom je binnen in een echte Champagnebar. Hier kun je terecht voor een lekker glaasje bubbels of een aperitiefje voor je diner, maar je bent hier ook welkom voor alleen een kopje koffie of een borrel. In de Champagnebar hebben ze een ‘Bubbels & Bites’ kaart waaruit je een keuze kunt maken voor bij de koffie of bij de borrel.

Restaurant Chocolat is zes dagen per week geopend voor het diner. Van maandag t/m zaterdag ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom om je te laten verwennen door de medewerkers in de bediening en onze keuken brigade. Het chocoladebruine interieur creëert een sfeer om van te proeven. Hier combineren de koks de Franse keuken met Oosterse invloeden. Er wordt graag gewerkt met seizoensproducten en hebben geregeld een nieuwe menukaart. Bij mooi weer kun je ook zowel binnen als buiten op het terras van je diner genieten.

Echt het proberen waard!

Restaurant Chocolat is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur.
Om 12.00 uur gaat de keuken open voor lunch.

Restaurant Chocolat
Torenstraat 9-11
4811 XV Breda
076 – 533 59 80
www.restaurantchocolat.nl
info@restaurantchocolat.nl