De maaltijdbox van HelloFresh

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Een nieuw fenomeen in Nederland, een complete maaltijdbox van HelloFresh werd afgelopen bezorgd bij mij thuis. Toch weer eens wat anders voor mij om in plaats van boodschappen te gaan doen en zelf te verzinnen wat ik deze week moet gaan eten. Nu hoef ik de deur niet uit en zit de doos vol met recepten wat ik met de ingrediënten kan maken. Zeker op zijn tijd wel eens fijn, ook voor de kookliefhebber.

Ik kan me voorstellen dat er op Kookse.tv veel kookliefhebbers komen die het fijn vinden om rond te snuffelen in de supermarkt en hun eigen recepten te maken. Maar eigenlijk is het met de box van HelloFresh ook weer inspirerend om met ingrediënten lekkere gerechten te maken die je anders misschien niet zou maken. En anders is het ook nog wel eens fijn om niet teveel te hoeven nadenken over wat je deze week op tafel gaat zetten. Of je hebt een drukke baan en je bent er klaar mee om pizza, chinees of shoarma te laten bezorgen. Elke week zit er weer een totaal nieuwe inhoud in de box met allerlei heerlijke ingrediënten, sommige zelfs biologisch!

Op de foto’s kun je zien dat het een volle doos is met een hoop artikelen waar je de meest varieerende gerechten mee kunt maken. Of je het het handige receptenboekje volgt is natuurlijk je eigen keuze, je kunt ook lekker aan de kook gaan met de lekkere recepten. Met de inhoud kun je vis, vlees, vegetarische, italiaanse en oosterse gerechten maken, op zich spekkie naar mijn bekkie!

Zie hieronder enkele foto’s van de inhoud van de HelloFresh box!

 

hf-inhoud

Uiteraard ben ik als Kookse.tv lekker gaan koken met allerlei lekkere ingrediënten en heb ik het receptenboekje vooral als inspiratie gehouden. Het eindresultaat mocht er zeker zijn en wat ik zelf erg belangrijk vind: niet alleen lekker maar ook nog erg gezond. (verse groenten, vis en zilvervliesrijst)

 

hf-snijden

hf-recept1

 

De volgende dag maakte mijn vriendin ook een heerlijk gerecht met de ingrediënten, zij volgde wel het receptenboekje en maakte de vegetarische lasagne en het was wederom erg lekker en gezond. Voor haar was het juist fijn dat het recept met de duidelijke stappen erbij zat en dat uiteraard alle ingrediënten al klaar lagen.

 

De komende dagen gaan we zeker nog aan de slag met de rest van de producten. Het lukt dan ook makkelijk om hier een groot gedeelte van de week mee te koken, zonder dat je boodschappen hoeft te gaan doen en het is gelijk nog gevarieerd eten ook. Dus minder nadenken en voorbereiden maar meer uitproberen en genieten!

 

hf-lasagne

hello-fresh-logo[1]Hoe kan je bestellen?

Het is eigenlijk heel eenvoudig, je kan op de website een box kiezen en geef je aan hoeveel personen er ongeveer die week van zullen eten. Wil je niet elke week hetzelfde of heb je een bepaalde voorkeur is geen probleem, want je kunt kiezen uit verschillende type boxen. HelloFresh zorgt elke keer weer voor een mooie inhoud van een van onderstaande boxen.

De Originalbox

Deze box bevat alle ingrediënten voor 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het door jou aangegeven aantal personen. Alles is al voor je afgemeten en gewogen! De Originalbox bevat recepten voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten en alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt.

De Veggiebox

Ook als je vegetarisch bent, kun je terecht bij HelloFresh. Deze box bevat dezelfde hoeveelheid maaltijden als de Originalbox, alleen zijn de gerechten helemaal vleesvrij. En uiteraard elke week weer het receptenboekje met allerlei lekkere inspirerende recepten.

De Fruitbox

De Fruitbox bevat zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit, zodat je voldoende vitaminen binnenkrijgt. De inhoud van de box is elke week anders en afgestemd op het seizoen. Plus er zit elke keer een lekker fruitrecept bij.

De Proefbox

Nog niet helemaal zeker over de boxen van HelloFresh? Dan kun je met de Proefbox eenmalig de voor jou geselecteerde maaltijden uitproberen.

De box wordt gratis bij je thuisbezorgd aan het begin van de week. De eerste dag moet je dus wel even wachten, maar de rest van de week hoef je geen boodschappen meer te doen en heb je je koelkast vol liggen.

Korting!

Speciaal voor de bezoekers van Kookse.tv heeft HelloFresh een fijne kortingscode! Met de code KOOKSETV20 krijg je maar liefst € 20,- korting op je eerste (2) HelloFresh-box. Let op: deze kortingscode geldt alleen als je minimaal twee boxen bestelt en is ook alleen geldig op de maaltijdbox (dus bijvoorbeeld niet op de cadeaubon of de fruitbox)!