De recepten van Piet Huysentruyt

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):


Piet Huysentruyt is alvast bekend voor zijn recepten op grootmoeders wijze. Maar waarom zijn deze recepten nu precies zo populaire en waar kan je deze recepten van Piet Huysentruyt precies vinden?

Populaire Piet Huysentruyt recepten

Waarom zijn de recepten van Piet Huysentruyt nu zo populair? Piet bereidt hoofdzakelijk recepten die wat in de vergeethoek zijn geraakt en niet echt worden gezien als de fijnere keuken. Toch is niets verder van de waarheid want de recepten die Piet Huysentruyt klaarmaakt gaan al jaren mee in de keuken van de lage landen. Verder zijn deze recepten niet alleen lekker, maar zijn het ook regelrechte klassiekers.

Zo zijn varkenswangetjes met groenten niet meteen iets wat je dagelijks op je bord zou willen krijgen. Toch is dit gerecht superlekker en zeker de moeite waard om uit te proberen. Zo zijn er nog tal van andere recepten die Piet Huysentruyt met veel enthousiasme klaarmaakt.

Waar kan je de recepten van Piet Huysentruyt vinden?
De recepten van Piet Huysentruyt zijn gemakkelijker te vinden dan je denkt. Piet gebruikt hoofdzakelijk de vergeten ingrediënten die toch bijzonder lekker zijn. Denk maar aan de goede ouderwetse keuken met toch heel lekkere smaken.

Natuurlijk maakt Piet geregeld ook andere dingen klaar dan recepten uit grootmoeders tijd. Denk bijvoorbeeld maar aan een heel eigentijds en veel geserveerd gerecht zoals Carpaccio.

Ook op kookse.tv kun je vele recepten vinden die vergelijkbaar zijn met de keuken van Piet Huysentruyt. Vergeten pareltjes van de lage landen wachten op jou om ze klaar te maken. Ben je op zoek naar een oerhollands gerecht met toch dat tikkeltje verfijnd? Dan zit je bij kookse.tv zeker goed.

Een van de recepten die je kan gaan klaarmaken is deze Hollandse stamppot met waterkers. Niet alleen is dit recept echt overheerlijk, het is ook nog eens puur Hollands!
Er zijn nog tal van recepten te ontdekken op kookse.tv die je zeker ook in een van de boeken van Piet Huysentruyt kan vinden.