Een van mijn favoriete merken Le Creuset opent nu eigen winkel!

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Ik werk graag in de keuken met de spullen van Le Creuset, dit vind ik nou echt een voorbeeld van die producten waarbij je merkt dat het kwaliteit is. We hebben ooit bij Kookse.tv een paar pannen van ze gekregen, die we ook gebruikt hebben in één van de wedstrijden en we gebruiken ze nog steeds met veel plezier! We kregen onderstaand persbericht binnen dus vonden we het ook wel zo leuk om dit met jullie te delen (en natuurlijk omdat we in het verleden een mooie pan hebben gekregen ;-))  Juist daarom raad ik met plezier dit merk aan omdat ik het zelf ook graag gebruik!

Op zaterdag 7 februari a.s. opent Le Creuset een signature shop in Den Haag. In navolging van het succes van de Amsterdamse winkel, wordt nu aan de Haagse Hoogstraat een eigen merkwinkel gestart. Le Creuset, bekend van het geëmailleerde gietijzeren kookgerei, beoogt met haar winkels een totaal belevenis van het merk neer te zetten. Het gehele assortiment is verkrijgbaar inclusief de producten van Screwpull die sinds 1979 onder het concern vallen.

Le CreusetSinds 1925 produceert Le Creuset geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een uitzonderlijke kwaliteit. De productie vindt nog steeds plaats op de oorspronkelijke plek in de fabriek in Picardië. Naast gietijzer bestaat het assortiment uit vele andere materialen, zoals aardewerk, gegoten aluminium en siliconen. Le Creuset en Screwpull worden momenteel in diverse speciaalzaken in Nederland verkocht. Eerder opende het concern winkels in Amsterdam, Parijs, London en Barcelona.

 

Adres: Hoogstraat 31, 2513 AP DEN HAAG

www.lecreuset.nl