Even voorstellen; Daisy

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Even voorstellen; ik ben Daisy en ga bloggen voor Kookse!

Maar wie ben ik?

Eind vorig jaar ben ik mijn eigen blog gestart: Ilovehealth.nl. Een blog over een healthy lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Ben ik zelf dan zo’n health freak? Nee, een freak ben ik zeker niet. Ik heb ook zo mijn zondes zullen we maar zeggen. Maar ik heb wel een bovengemiddelde interesse voor ‘being healthy’. Ik ben altijd bezig met het krijgen van een gezond en fit lichaam (bikiniproof), ik sport redelijk veel (soms met vlagen wat meer of minder, maar doorgaans wordt er gesport), heb veel boeken over eten in mijn kast staan – van Sonja B. tot Amber A.-, ontbijt standaard met groentesap, biogarde, super foods en wat zaden en pitten, heb een orthomoleculair specialist bezocht en ben fan, probeer bewust minder vlees te eten, de inname van E-nummers tot een minimum te beperken en zoveel mogelijk ‘echt’ te eten. Dus ja, ik doe wel mijn best!

Maar let’s be honest, ik ben ook maar een mens, ik heb ook zo mijn behoeftes. Chipje? Ja lekker. Frietje? Met mayo en pindasaus graag. Chocolaatje? Puur alstublieft! En vaak kan ik een sappige tournedos op de menukaart niet weerstaan. Maar dan komen we gelijk bij wat voor mij de kern van health is: balans. Je moet nergens in doorslaan. Geen enkel dieet of sport is naar mijn mening op zichzelf staand the key to succes. Maar van alles wil ik wat mee pikken en zo een balans vinden waar ik mij goed bij voel!

Op I Love Health schrijf ik over gezonde voeding, zijn super foods aan de orde van de dag, test ik gezonde producten uit en deel ik lekkere en healthy recepten. Van een gezonde quinoa salade, tot tonijnburger en een raw-chocolate taart. Daarnaast is sport een belangrijk onderdeel van I Love Health. Van de nieuwste hardloopschoenen, tot een heftige Insanity Workout en een ontspannende yoga les. It’s all about food, sports, health and more!

Groetjes,
Daisy
I Love Health