Geef je immuunsysteem een boost

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Wist je dat je met veel verschillende voedingsmiddelen je immuunsysteem een boost kunt geven? Voeg de volgende voedingsmiddelen toe aan je eetpatroon en verbeter je gezondheid:

Knoflook
Het kan je een slechte adem geven, maar je lever zal het op prijs stellen. Knoflook is hoog in allicine en selenium en die zijn ook gunstig voor het reinigen van de lever. Daarnaast kan knoflook functioneren als een natuurlijk antibioticum en het lichaam ontdoen van ongunstige bacteriën.

Chlorophyl
Chlorophyl is er ook in de vorm van tabletten zoals spirulina en chlorella. Maar ze zitten ook in bladgroenten. Groene bladgroenten of donkergroene groenten zoals spinazie, broccoli en zeewier hebben allemaal een hoog niveau van chlorofyl en bieden tal van voordelen. Ze neutraliseren giftige stoffen en zijn goed voor het imuunsysteem.

Citroen
We weten allemaal dat citroen rijk is aan vitamine C, wat helpt het immuunsysteem te versterken en verkoudheid afweert in de winter. Dus verwerk wat vaker citroen in je gerechten of doe een beetje citroen in je eigen gemaakte vruchtensap of smoothie.