Goedkope en simpele hapjes ideeën

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Goedkope en simpele hapjes ideeën, voor een feest of verjaardag

Als je van plan bent een feestje te geven, weet je al dat voedsel een van je grootste uitgaven kan worden. Er zijn echter manieren om veel kosten te besparen. Het is echt niet nodig om dure hapjes en drankjes te kopen, om een ​​groot feest te houden. Met een beetje fantasie en inspanning kan je van jou feest, een onvergetelijke gebeurtenis maken!

Hier zijn enkele ideeën en suggesties, om je te helpen geld te besparen:

Zelf hapjes maken

Sla de catering over en neem zelf de tijd om kleine simpele hapjes te maken.

Kleine broodjes, chips, dips, borrelhapjes van wraps en fruitschalen zijn relatief goedkoop. Veel mensen zijn zich ook bewust van gezonde voeding, dus een afwisseling met gezonde hapjes valt zeker in de smaak, deze komkommer snacks zijn simpel en snel te maken en bovendien boordevol vitamines.

Een lekkere salade met knoflook brood, daar zullen je feestgangers ook van smullen. Makkelijk zelf te bereiden en het hoeft absoluut niet duur te zijn. Of gebruik de schil van een ananas om een overheerlijke passievrucht salade te vullen. Niet alleen lekker het ziet er ook nog eens speciaal uit!

Een feest hoeft niet veel geld te kosten om een ​​groot succes te zijn. Let op aanbiedingen en plan vooruit, zodat je bij het shoppen niet impulsief allerlei dure kant en klare hapjes uitkiest.