Herrie In De Keuken

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Herrie In De Keuken is een regelrechte hit in de lage landen. In vergelijking met alle andere kookprogramma’s heeft Herrie In De Keuken dan ook dat tikkeltje meer. Ook de naam van het programma “Herrie in de keuken”, alleen doet al tot de verbeelding spreken en doet je verlangen naar meer.

Restaurants in problemen bij Herrie In De Keuken

Een van de succesformules van Herrie In De Keuken is het reilen en zeilen van een restaurant in problemen. Zo gaat de gerenommeerde kok Herman den Blijker iedere week op zoek naar een restaurant met problemen.

Op zijn eigen originele en directe manier probeert Herman in Herrie In De Keuken de problemen van het restaurant op te lossen en het in de problemen restaurant terug op de rails te krijgen.

Herman den Blijker uit Herrie In de Keuken

Herman den Blijker is ondertussen al heel bekend als een raadgever en redder in Herrie In De Keuken. Na het starten van zijn eigen restaurant creëerde Herman algauw zijn eigen horeca imperium.

De naam den Blijker verkoopt alvast uitzonderlijk goed. Niet alleen de restaurants van Herman den Blijker zijn een succes, ook zijn kookboeken en kook producten zijn alvast een regelrechte hit!

Naast Herrie In De Keuken is Herman de Blijker ook bekend van programma’s zoals “Mijn Tent Is Top”, “Hermans Helden” en “Herrie gezocht”.

Koken met Herrie In De Keuken

Ben je in de ban van Herrie In De Keuken of een bewonderaar van Herman den Blijker? Dan kan je alvast je idool nastreven door een seizoensgebonden gerecht klaar te maken. Seizoensgebonden gerechten zijn alvast een van de stokpaardjes van den Blijkers restaurant “Las Palmas”.

Waarom dan niet een lekker zomers gerecht gaan uitproberen zoals deze zomerse tiramisu. Dit gerecht is een echte uitdaging dus hopelijk bij jou geen Herrie In De Keuken?