Kletskoek – met vrienden en vreemden aan tafel

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Een plek waar vrienden en vreemden elkaar ontmoeten, inspireren en genieten van een doordeweeks drie gangen maal. Sjiek de friemel, zoals mijn moeder zou zeggen. Want wat een heerlijkheid als je op dinsdagavond gewoon kunt aanschuiven voor lekker eten en goede wijn, en je ook nog eens met een onbekende in discussie gaat over het verband tussen loverboys en radicaliserende jongeren, of, wat luchtiger, eindelijk dat ezelsbruggetje leert om de volgorde van de Amsterdamse grachten te onthouden (Stomme Honden Kakken Poep, of was het nou Slimme?). Dat kan allemaal bij Kletskoek. Elke twee weken kun je op dinsdag bij mij aanschuiven.

 

Kletskoek is een onderneming die naast deze restaurantavonden ook projecten opzet en ondersteunt waarbij mensen door middel van eten en koken een plek hebben in de maatschappij. De komende tijd doe ik voor Kookse.tv verslag van de tweewekelijkse Kletskoek restaurant avonden waar vrienden en vreemden elkaar ontmoeten, en wie weet mag ik jou eens ontvangen in mijn huiskamer!

kletskoek-sfeerimpressie1Heb je ook interesse om een avond aan te schuiven?

Zo werkt het:

– meld je aan

– waan je in een sfeervol restaurant, eet, ontmoet, geniet

– betaal aan het eind van de avond wat jij het diner waard vindt.

 

Neem iemand mee of kom alleen en laat je inspireren. Reserveren kan tot dinsdagmiddag 12.00 uur. Er is plek voor acht personen en om 19.00 uur staat het eten op tafel.

karinoudeweernink@gmail.com

www.facebook.com/kletskoekamsterdam