Koken met SOS Piet

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Velen kennen ondertussen het Belgische kookprogramma SOS piet. De grappige West-Vlaamse Tv-kok trekt door het Vlaamse land op zoek naar personen die echt kook hulp nodig hebben. Meestal worden deze mensen door Piet geholpen op een nogal aparte manier. De grappige en aparte manier waarop Piet kookt in SOS Piet, zorgt alvast voor een van de meest populaire Belgische kookprogramma’s.Waaraan dankt SOS Piet zijn succes?


Het grote succes van SOS Piet is te wijten aan het feit dat de verschillende situaties ook voor ons herkenbaar zijn. De meeste kookprogramma’s spelen zich af in een chique restaurant of de keuken van een meester chef. Bij mensen thuis koken is een origineel idee dat SOS Piet naar een nieuw niveau heeft gebracht. Verder vindt je in een groot aantal afleveringen van SOS Piet een groot deel recepten op grootmoeders wijze, die al vast een overheerlijke reputatie hebben.

SOS Piet zelf is een West Vlaamse kok die ondanks zijn sterrenstatus toch erg van de gewone keuken houdt. Dit zorgt alvast voor vele pareltjes die betaalbaar zijn voor iedereen. Een combinatie van deze verschillende factoren maakte van SOS Piet een waar succes!


Recepten gezien in SOS Piet


SOS Piet loopt al een tijdje op de Vlaamse en nu ook Nederlandse televisie, hierdoor zijn er al heel wat recepten de revue gepasseerd. Maar welke recepten uit SOS Piet zijn nu echt de moeite waard om klaar te maken? Het grote gamma aan SOS Piet recepten zorgt alvast voor hoofdpijn, want ze zien er stuk voor stuk overheerlijk uit.

Omdat het bijna zomer is, is het maken van een aardbeientaart zeker geen slecht idee! Verder is de aardbeientaart een van de meest opgezochte recepten op de SOS Piet website.

Indien je zelf ook een aardbeientaart wil gaan maken, kun je alvast dit recept voor aardbeientaart gaan klaarmaken. Wie weet, misschien komt SOS Piet je helpen?