Koken voor kinderen

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Koken voor kinderen


Recepten: Koken voor kinderen


Ondanks dat ik 33 ben en de tijd dat ik uit potjes at ver achter me ligt kan ik de smaak van babyvoeding gek genoeg nog steeds bijna proeven. Tegenwoordig is er veel meer op de markt dan de smaken banaan en aardappel maar toch. Alles in een potje bij elkaar dat kan toch niet lekker zijn?

Daarom heb ik mij als jonge vader voorgenomen om dagelijks vers te koken voor mijn kinderen. Natuurlijk kon ik ook niet anders als kookfanaat. Toch is mij dat nog best tegengevallen. Vooral in het begin. Dagelijks andere ingrediënten gebruiken om afwisseling te bevorderen en recepten voor kinderen bedenken met voldoende groenten erin bleek nog best moeilijk.

Gelukkig krijg je er na verloop van tijd handigheid in om te koken voor kinderen. Op routine maak je dan snel een lekker hapje en alles wordt natuurlijk nog gemakkelijker als de kleine langzaam begint mee te eten.

Omdat ik mij kan voorstellen andere jonge ouders dezelfde problemen hebben, hebben wij de categorie kinderrecepten gemaakt. Alle recepten die geschikt zijn voor kleine kinderen vind je daar:


Recepten: Koken voor kinderen


Heb je zelf een leuke recept dan hoor ik het graag. O ja nog een tip van mijn kant. Wil je je kind echt goed laten eten voeg dan eens cajun kruiden toe aan het eten. Kinderen zijn er gek op.

veel kookplezier

Max

Kookse.tv