Paar makkelijke recepten met overgebleven eieren

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Pasen is voorbij en je hebt een lang weekend plezier gehad met de familie met het verstoppen, zoeken en verven van eieren. Een mooie paasbrunch met gekookte eieren, scrambled eggs en gebakken eitjes. Maar toch op het einde van de dag zit je nog met een mandje vol hardgekookte eieren die niet op zijn gegaan, wat doe je daar nou mee? De prullenbak in is niet van deze tijd, want we willen niets verspillen, dus er zit niets anders op dan de komende dagen iets meer eieren te eten dan normaal. 😉

Hieronder een aantal (type) recepten die je kunt gebruiken om de overgebleven eieren in te verwerken. Soms staan de eieren al in het recept en bij andere kun je ze er gemakkelijk zelf aan toevoegen. Hopelijk heb je er iets aan en maak je toch nog mooi gebruik van die gekookte eieren.

Aardappelsalades

Je maakt deze verschillende salades nog lekkerder door er een eitje aan toe te voegen, kies je favoriete aardappelsalade van Kookse.tv en je hebt een heerlijk gerecht voor tweede paasdag.


BLT sandwich

Een heerlijke sandwich voor mee naar kantoor, of gewoon thuis. De BLT sandwich is een klassieke sandwich waar een heerlijk gekookt eitje perfect bij past.


Ham prei salade

Je kan natuurlijk eiersalade maken van je overgebleven gekookte eieren, maar je kan ze ook toevoegen aan een andere salade. Probeer dan eens deze ham en prei salade.