Nagerechten Kerst

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Met nagerechten kun je natuurlijk super uitpakken ook met Kerst. Wat het mooie is dat deze kerst nagerechten bijna allemaal een paar dagen van te voren kunnen worden klaargemaakt. Erg makkelijk voor tijdens de Kerst. Je hebt er dan weinig omkijken meer naar. Tussen de nagerechten zeer makkelijke recepten maar ook een aantal uitdagende recepten.
Tussen de nagerechten zit voor iedereen wat. Sommige pakken echt uit met Kerst anderen houden het eenvoudig.

 

 

 

 

 

Nagerecht Kerst 1: Chcoladetaartje

Dit is voor mij het ultieme Kerst nagerecht. Waarom? Je kan dit goed voorbereiden, het is warm, dus ideaal voor koude dagen. En iedereen houdt van chocolade. Een gegarandeerde hit met Kerst!

 

Nagerecht Kerst 2: Ijstaart

Voor de liefhebbers. Dit is niet echt een moeilijk gerecht maar het zijn best wat handelingen. Plus je moet de apparatuur hebben. Heb je die en je hebt de tijd dan is ook dit een gegarandeerde winner met Kerst. Je kan het gerecht geheel voorbereiden en ter plekke afbranden. Dit staat niet alleen indrukwekkend de smaak is ook indrukwekkend.

 

Nagerecht Kerst 3: Creme brulee

Klassiekers horen bij Kerst. Dus ook de klassieke creme brulee mocht niet op onze Nagerechten Kerst pagina ontbreken. Een prachtig gerecht, goed voor te bereiden en heerlijk van smaak. Wellicht alleen niet zo verrassend.

 

Nagerecht Kers 4: Lasagne

Heh? lasagne met Kerst?? Yes sire, lasagne met Kerst. Wel een fruit lasagne. Een prachtig gerecht. Het gerecht ziet er niet alleen zeer mooi uit het gerecht is ook best gezond ook.

 

Nagerecht Kers 5: Ijs met fruit

De combinatie tussen warm en koud werkt altijd goed. Zeker bij nagerechten. Voor mensen die gewoon lekker willen eten en niet te lang in de keuken willen staan zal dit recept zeker iets zijn.