Nieuwe Blogger Juliette

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Mijn naam is Juliette en ik ga voor Kookse.tv bloggen! Elke week ga ik schrijven rondom voeding. Het kan een leuk recept zijn of een goede tip. Maar eerst natuurlijk een introductie!

Een paar maanden geleden ben ik mijn eigen blog gestart, Ms. Jules, waar ik iedere dag met veel liefde over healthy food, sport en lifestyle schrijf. Mijn interesse in voeding is ontzettend groot en ik lees alles wat los en vast zit over dit onderwerp.

Samen met sport merk ik dat gezonde voeding een positieve invloed op mijn gezondheid heeft en ik me energiek en fit voel. Om mijn dag goed te beginnen staat er eigenlijk standaard een smoothie op het menu, in allerlei kleuren maar altijd bomvol groente, fruit én superfoods! In de keuken is al een echte superfoodplank ontstaan en zijn de chiazaadjes, macapoeder, hennepzaad en cacaopoeder niet meer weg te denken. Maar ook een lekkere salade, quinoa, zoete aardappel, goed stuk vlees of een visje vind ik heerlijk en zie je vaak bij mij op het menu staan.

Ik hou ontzettend van recepten bedenken, uitproberen en proeven. Ik speur het hele web af en spit kookboeken door voor inspiratie en een foodmarkt, het liefst in het buitenland, verandert mij in een klein kind in een snoepwinkel!

Maar eet ik dan ook wel eens wat ongezonds en heb ik guilty pleasures? Ja natuurlijk! Ik heb een zwak voor scones, 72% cacao chocolade en een lekker handje chips gaat er eigenlijk ook altijd wel in. Maar zolang het mate is, maakt dat volgens mij helemaal niet uit!

Heb je een vraag over gezonde voeding? Stuur me dan een berichtje! Tot de volgende blog!

Groetjes,

Juliette