Smaakstof

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Tot mijn verrassing trof ik zaterdag in mijn brievenbus een boekje aan van onze vaste wijntip Schrijfster, Evelijn. Daarvoor waren we al een keer getrakteerd op het boek van Huib Edixhoven (samen runnen zij Vindict.nl). Bij het boekje zat een begeleidend briefje van Evelijn waarin zij mij vroeg om mijn mening te geven over het boek ‘Smaakstof’. Nou dat wil ik wel doen, maar dan direct geplaatst op Kookse.tv zodat de bezoekers van Kookse.tv het ook gelijk weten ;-). Dus Evelijn houd je vast!


Waar gaat het boek over?
Het boek gaat over de combinaties tussen gerechten en wijn en waarom sommige combinaties tussen een gerecht en een wijn niet lekker zijn, terwijl andere je smaakpapillen juist doen glunderen. ‘Smaakstof’ brengt je in 4 x 25 tips alles wat je wilt weten over wijn en het combineren van wijn met gerechten.


Wat vind ik ervan?
Eigenlijk ben ik normaal gesproken niet van de wijnboeken. Ik vind namelijk dat er vaak heel moeilijk gedaan wordt over wijn, terwijl het eigenlijk gaat over de vraag; Vind je een wijn lekker of niet. Maar dit boekje is toch echt anders. Naast dat het prettig leesbaar is zijn de tips heel recht doorzee en to the point. Duidelijke tips zoals Evelijn dat ook doet bij de recepten op Kookse.tv. Daardoor zal ik het boekje ook zeker gaan gebruiken om zo nu en dan eens op terug te vallen. Smaakstof is een boekje dat van waarde is voor iedereen die geniet van koken, eten en wijn drinken.


Dus Evelijn; goed gedaan! ik vind het boek leuk en zeer praktisch!


Geïnteresseerd in het boek? neem dan contact op met Evelijn@vindict.nl
Tot 17 maart betaal je geen verzendkosten als je via Evelijn besteld!