Tips voor het weekend!

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Nog geen plannen voor dit weekend, 14-16 augustus?

Bekijk eens onze culinaire tips in diverse steden van Nederland! Evenementen met heerlijk eten en drinken, voor jong & oud. Bij een aantal locaties zijn er tevens theatervoorstellingen, live muziek én een kinderprogramma met voorstellingen en/of workshops. Kijk voor meer informatie (openingstijden, etc) op de website van het evenement. Fijn weekend! Kookse.tv

 

AMSTERDAM
De Parade @ Martin Luther Kingpark
t/m 23 augustus
Rondreizend theaterfestival met muziek, theater, muziek, dans, en kindervoorstellingen. Op de parade kun je heerlijk eten en drinken, van kleine hapjes tot uitgebreide diners, van kleurrijke cocktails tot een brede keuze aan wijnen. Alle restaurants werken met duurzaam vlees, vis en gevogelte.
Meer info: http://www.deparade.nl/

❥ ARNHEM
Sonsbeek Theater Avenue @ Sonsbeekpark
t/m 16 augustus
Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is het goed toeven in het mooiste park van Arnhem.
Meer info: http://www.sonsbeektheateravenue.nl

❥ DEN BOSCH
Theaterfestival Boulevard @ Parade
t/m 16 augustus
Festival boordevol theater, cabaret, muziek én heerlijk eten onder de kastanjebomen op het festivalplein Parade te ’s-Hertogenbosch.
Meer info: http://www.festivalboulevard.nl/

❥ DEN HAAG
Swan market @ Kerkplein
Zondag 16 augustus
Lifestyle markt met een divers creatief aanbod (accessoires, sieraden, fashion, vintage, kids items, kunst, etc) – daarnaast eten en drinken door authentieke food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten.
Meer info: http://www.swanmarket.nl/

❥ DEN HELDER
Visserijdagen
t/m 16 augustus
Evenement rondom vis & visserij. Met diverse markten, muziek, plezier voor de kleintjes en op zondag afsluitend een roeiwedstrijd.
Meer info: http://www.visserijdagendenhelder.nl/

❥ MAASTRICHT
Maastricht aan tafel @ div. restaurants
t/m 16 augustus
Geniet bij diverse restaurants in Maastricht van een 3-gangenmenu voor € 25,25 tijdens de restaurantweek, alleen nog dit weekend!
Meer info: http://www.vvvmaastricht.nl/maastricht-aan-tafel.html

❥ MIDDELBURG
Culikaravaan @ Seismolen
t/m 15 augustus
Een culinaire karavaan van mobiele keukens die samen met een verscheidenheid aan artiesten, muziek en amusement een fantastisch evenement neerzetten: De CuliKaravaan. Een street food festival waar een sfeer heerst van ontspanning, ontdekking en gezelligheid. De deelnemende trucks concentreren zich op de zogenaamde ‘eerlijke keuken’: natuurlijke, verse ingrediënten en vlees dat niet afkomstig is uit de bio-industrie.
Meer info: http://www.culikaravaan.nl/

❥ ROTTERDAM
Oogst Markt @ Heemraadsplein
Zaterdag 15 augustus
Regionale en seizoensgebonden producten in Rotterdam West. Gezellig, creatief en ambachtelijk. Met terras, vaste marktmuziek en vele andere oogststreken voor jong & oud. (Ps. op zaterdag 5 september is deze Oogstmarkt te vinden in Rotterdam Noord, op het Noordplein!)
Meer info: http://www.rotterdamseoogst.nl/projecten/6-rotterdamse-oogst-markt/

❥ UTRECHT
Spek & Bonen @ Veemarktplein
t/m 16 augustus
Heerlijk eten, toffe muziek, fijne biertjes en fabelachtige wijnen, een feestje voor jong & oud! Iedere dag ook een kinderprogramma met het verteltheater, een ballenbak, schommels, glijbaan, knutselhoek en een springkussen.
Meer info: http://www.spekenbonenfestival.nl/

❥ VLAARDINGEN
Food Carts Festival @ Zomerterras
t/m 16 augustus
2e Vlaardingse Food Carts Festival: vanuit alle windstreken verzamelen food carts voor een fantastisch culinair avontuur. Streetfood, fingerfood, fruitbars, allemaal heerlijke hapjes die ter plekke bereid worden in de vaak bijzondere en originele food carts.
Meer info: http://zomerterras.nl/bezoekersinfo/foodcarts