Tomatensoep

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Iedereen houdt van tomatensoep! Tomatensoep is ook een ideaal gerecht voor ieder feestje of evenement. Met tomatensoep maak je minder kans om voor een soep te kiezen die niemand lust.

 

Hoe maak je tomatensoep klaar?

Een tomatensoep bereiden is vrij gemakkelijk. Natuurlijk zijn de ingrediënten afhankelijk van de soort tomatensoep die je gaat maken.

 

Zo zijn er een groot aantal varianten tomatensoep waarvoor een recepten beschikbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een traditionele Hollandse tomatensoep of als je meer van de Chinese keuken houdt kan je kiezen voor een overheerlijk Chinees tomatensoepje.

 

Indien je geen tijd hebt om tomatensoep te koken is er ook een groot aanbod aan tomatensoep die je kan gaan kopen. Zo heeft het bekende ketchup merk Heinz ook een ruim assortiment tomatensoep beschikbaar.

 

Natuurlijk hoe je het ook bekijkt verse tomatensoep is altijd beter dan voorverpakte tomatensoep. De tomatensoep heeft dan net dat ietsje meer, en smaakt ook niet naar blik of karton.

 

Tomatensoep recepten

Als je op zoek bent naar lekker tomatensoep recept, dan kan je alvast deze tomatensoep gaan maken. In tegenstelling tot sommige andere tomatensoepen bevat deze soep enkel tomaat, kruiden en enkele soepballetjes. Met dit recept krijg je een volle smakelijke tomatensoep.

 

Ben je meer te vinden voor de Chinese keuken? Dan kan je tomatensoep maken op Chinese wijze en deze lekkere Chinese tomatensoep gaan klaarmaken. Deze tomatensoep bevat naast tomaat een heel pak andere ingrediënten zoals onder andere kip en ui. Met deze tomatensoep proef je het wonder van de Chinese keuken.

 

Wil je echter een soep koken die net geen tomatensoep is maar toch tomaten bevat, dan kan je alvast deze overheerlijke Spaanse Gazpacho gaan maken. Voor dit recept heb je wel een blender nodig, om enkele van de ingrediënten te gaan pureren. Dit recept word door sommigen toch als tomatensoep gezien door zijn warme oranjerode kleur en tomaat smaak.  Bekijk hier andere lekkere recepten voor soep op Kookse.tv >>