Top 5 picknick recepten

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Hieronder geven wij onze top 5 picknick recepten die je makkelijk kunt maken en nog heerlijk zijn ook! Wij hebben hier veel parkconcerten en het is dan heel gezellig om met een groep vrienden in het park te eten. Maar wat maak je dan naast een stokbrood met wat tapenade, je wilt het toch iets specialer maken! Hieronder een paar suggesties die allemaal erg lekker en makkelijk zijn.

 

Gevulde meloen

Meloen met marsala is een heerlijk zomers dessert en het kost je bijna geen tijd om dit makkelijk recept te maken, alleen een half uurtje laten intrekken. Geen fornuis komt eraan te pas. Wanneer je geen marsala in huis hebt kun je ook rode port gebruiken. Als je een meloenbolletjes snijder gebruikt zal je een (Lees verder…)

 

Paprikasalade met linzen

Dit is een lekkere fleurige paprikasalade met linzen, rode en gele paprika en komkommer. Alleen van de kleuren van deze paprikasalade krijg je al een vrolijke bui. Maak de salade een tijd van te voren, want de salade moet nog een paar uur in de koelkast om op smaak te komen.

 

Broodje gerookte zalm

Een sandwich met gerookte zalm is een heerlijke lunch en met een glas witte wijn is het helemaal een feest. Wanneer je de ingrediënten in huis hebt is deze sandwich ook snel te maken. Op een mooie zomerse dag ziet de wereld er ineens nog mooier uit.

 

Frittata aardappel

Frittata aardappel is een lekker eenvoudige maaltijd voor door de weeks serveer er een frisse salade bij. De frittata smaak het best als hij warm wordt geserveerd, neem een milde zachte geitenkaas deze smelt wat sneller en smaakt niet overheersend, kinderen zullen dan ook deze frittata willen eten.

 

California sandwich

Californië is de bakermat van veel fast food ketens, bv. Mc Donald’s, Jack in the Box, Del Taco, Big Boy en nog een aantal. Dus voor een hommage aan de sandwich is de naam California gekozen. Deze sandwich is super lekker en ook nog eens heel erg gezond.