Top tien raarste eten ter wereld!

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

In Nederland zijn we niet bepaald gewend om rare dingen te eten. Komt er aan het licht dat er in plaats van rundvlees in lasagna paardenvlees is gebruikt dan is het hele land in shock. Heb je echter wat rondgereisd door verschillende landen, en andere continenten bezocht dan weet je vast wel dat het echt nog veel gekker kan en dat iets wat in onze ogen verschikkelijk is daar soms als een delicatesse wordt gezien.

Ik heb met een beetje rondsurfen op het internet en mijn eigen reiservaringen een lijst samengesteld van de 10 meest rare maaltijden/eten ter wereld.

 

Nummer 10

Op nummer 10 staat een broodje gebakken koeienhersenen. Lang voor de gekkenkoeienziekte bekend was stond dit echt op het menu in vele restaurants in St. Louis Missouri in de Verenigde staten. Dit speciale broodje is nu nog steeds verkrijgbaar in enkele restaurants in Ohio waar de hersenen op een hamburgerbroodje geserveerd worden. Ook in Centraal Amerika en Mexico worden hersenen gegeten maar dan in een burrito of in een taco.

Heb jij wel eens hersenen gegeten? Zou je bereid zijn om het te proberen? Wat is het meest vreemde voedsel dat je ooit gegeten hebt?