Vegetarische recepten

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Wanneer je vegetariër bent is het vaak heel moeilijk lekkere recepten te vinden. Meestal zijn de vegetarische recepten die je dan vind niet echt lekker of ontbreken ze aan de essentiële voedingstoffen die de mens nodig heeft.


Lekkere vegetarische recepten uit de Italiaanse keuken

Wanneer je op zoek bent naar vegetarische recepten vind je zonder twijfel de beste recepten afkomstig uit Italië. Wist je bijvoorbeeld dat een originele Italiaanse spaghetti zonder vlees word gemaakt. Natuurlijk zijn er meer Italiaanse recepten te vinden die geen vlees bevatten en ideaal zijn voor de vegetariërs onder ons.


Een perfect voorbeeld van een overheerlijk vegetarisch Italiaans recept is deze verrukkelijke pasta met rode pesto. Deze pasta met rode pesto is een echte aanrader voor vegetariërs. Niet alleen is dit recept volledig zonder vlees bereid, ook proef je de schoonheid van Italië in dit recept.


Als je niet genoeg krijgt van de Italiaanse keuken dan zijn er nog een groot aantal vegetarische recepten die je kan gaan uitproberen, zoals deze pasta met verborgen groente. Gegeven, dit vegetarische recept heeft een wat vreemde naam want wanneer je aan een vegetarische maaltijd denkt, denk je meestal aan een overdaad aan groenten. Toch zijn er een groot aantal groenten in dit vegetarische recept aanwezig, je ziet ze enkel niet! Leuk niet?


 

Lekkere vegetarische recepten uit de Hollandse keuken

Wanneer je niet echt te vinden bent voor een buitenlandse keuken zijn er ook een groot aantal pure Hollandse vegetarische recepten die je kan uitproberen.


Een van deze overheerlijke vegetarische recepten is deze sublieme preistamppot. Deze stamppot is niet alleen vegetarisch, ook maken het grote aantal kruiden van dit recept een waar pareltje onder de vegetarische recepten.

Verder vindt je ook een groot aantal vegetarische soeprecepten. Zo kan je als vegetariër opnieuw gaan genieten van een lekker soepje. En het is lekker genieten verzekerd met deze sublieme bruine bonensoep.


Indien je echter meer vegetarische recepten wenst, breng dan een bezoekje aan het grote aantal vegetarische recepten die beschikbaar zijn op http://www.kooks.tv/recepten/vegetarisch