Voorgerechten Kerst

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

De traditionele voorgerechten met Kerst zijn natuurlijk de garnalen cocktail of een carpaccio. Deze voorgerechten worden nog steeds veel bekeken merken wij. Alleen Je kan zoveel kanten op met voorgerechten voor de Kerst dat wij speciaal voor jouw een mooie selectie van voorgerechten voor Kerst hebben gemaakt zonder deze standaard gerechten.
Tussen de voorgerechten zit voor iedereen wat. Sommige pakken echt uit met Kerst anderen houden het eenvoudig.

 

 

 

 

 

Tournedos van zalm bereiden

Dit vind ik een ideaal recept voor Kerst. Waarom? Het is een luxe gerecht met zalm en kabeljauw en dus prachtig voor Kerst. Het ziet er indrukwekkend uit, het smaakt fantastisch en je kan het bijna geheel voorbereiden (niet onbelangrijk).
Dit maakt de zalm tournedos voor ons het voorgerecht voor de Kerst 2012. (Read more…)

 

Kerriesoep met coquilles

De smaak tussen de coquille en de kerriesoep is fantastisch, dit maakt het een ideaal voorgerecht voor Kerst. De kerriesoep kun je prima voor te bereiden. De coqiulles moet je op het laatste moment bakken. Ik weet zeker dat je de show steelt bij de Kerst met dit recept.

Recept van:   Kookse.tv

 

Kreeftensoep

De smaak van deze soep valt of staat met een goede kreeften bisque. Er zijn in de supermarkt tegenwoordig best aardige bisques te koop. Probeer dit altijd alvorens je deze soep met Kerst maakt.
Natuurlijk kun je de bisque ook zelf maken. Het kost wel wat maar geeft een verbluffend resultaat. Kun je een goede bisque kopen dan is het natuurlijk een super simpel voorgerecht voor de Kerst maar zeker niet minder smakelijk.

 

Krab cocktail

Bedenk een voorgerecht voor Kerst en veel mensen zullen aan het voorgerecht ; de garnalen cocktail denken. Voor al de mensen die een cocktail willen serveren met Kerst maar af willen stappen van de traditionele versie,
raden wij de krab cocktail aan. Niet moeilijk te maken, anders en zeker niet minder van smaak.

 

Salade met gerookte zalm

Een salade doet het altijd goed met Kerst. Of het nu een ceaser salade is of deze salade met gerookte zalm. Het voorgerecht zal zeker geslaagd zijn.