Weekend! 21 t/m 23 aug

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Wat ga jij dit weekend doen, 21-23 augustus?

Bekijk eens onze culinaire tips in diverse steden van Nederland! Evenementen met heerlijk eten en drinken, voor jong & oud. Bij een aantal locaties zijn er tevens theatervoorstellingen, live muziek én een kinderprogramma met voorstellingen en/of workshops. Kijk voor meer informatie (openingstijden, etc) op de website van het evenement. Fijn weekend! Kookse.tv

 

AMSTERDAM
De Parade @ Martin Luther Kingpark
t/m 23 augustus
Rondreizend theaterfestival met muziek, theater, muziek, dans, en kindervoorstellingen. Op de parade kun je heerlijk eten en drinken, van kleine hapjes tot uitgebreide diners, van kleurrijke cocktails tot een brede keuze aan wijnen. Alle restaurants werken met duurzaam vlees, vis en gevogelte.
Meer info: http://www.deparade.nl/

❥ AMSTERDAM
de Pure Markt @ Beatrixpark
23 augustus
Deze middelgrote markt met ambachtelijk en puur eten trekt zo’n 1000-3000 (!) bezoekers per editie. Er zijn meer dan honderd kramen waar je lokale seizoensproducten kunt kopen. Pssst.. volgende week op 30 augustus staat deze markt in Park Frankendael.
Meer info: http://www.puremarkt.nl/

 APELDOORN
Lepeltje Lepeltje festival @ Park Haven Centrum
21 t/m 23 augustus
Drie dagen Bourgondisch genieten; het voormalige Bakkenesterrein zal het toneel zijn van dit culturele foodfestival voor jong & oud, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. De toegang is gratis!
Meer info: http://www.lepeltje-lepeltje.com/apeldoorn/

❥ BLOEMENDAAL
Bubbles & Bites @ Donkerelaan
21 t/m 23 augustus
Een mooi gastronomisch deelnemersveld uit Bloemendaal en omgeving zal zich dit jaar drie dagen lang presenteren op de Donkerelaan.
Meer info: http://bbbloemendaal.nl/

❥ EINDHOVEN
FeelGood Market @ Strijp-S
23 augustus
Iedere 3e zondag van de maand een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, Streekproducten, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Daarnaast live-muziek, workshops, dans en theater. Voor jong & oud – de toegang is gratis.
Meer info: http://feelgoodmarket.nl/

❥ HOOGEVEEN
Hoogeveen Culinair @ Burgemeester Tjalmapark (achter het gemeentehuis)
22 & 23 augustus
Culinair feest met plaatselijke restaurateurs en cateraars uit Hoogeveen die laten zien wat zij op culinair gebied te bieden hebben. Van een simpele (lekkere) hap tot culinaire hoogstandjes.
Meer info: http://www.hoogeveenculinair.eu/

❥ NIJMEGEN
Rrrollend Nijmegen @ Plein44
21 t/m 23 augustus
Foodtruckfestival midden in het centrum. Dit is alweer de tweede editie in Nijmegen, met deze keer o.a. Bollyfoods, de Champagne Bus, de Dames van het verboden fruit, Hieper de Pieper, Friska, Meat District, Wok and Roll etc. Happen, drankjes & gezelligheid!
Meer info: http://www.rrrollend.nl/nijmegen/