WIN! Kookboek Powerfood 2 van Rens Kroes

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

We mogen 3x een gesigneerd kookboek van Rens Kroes weggeven; Powerfood deel 2van Friesland naar New York‘. (De actie is inmiddels afgelopen, verderop lees je wie de winnaars zijn.)

Powerfood – van Friesland naar New York
Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om voedingskundige te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends. Het contrast tussen stad en platteland komt tot uitdrukking in Rens’ heerlijke en toegankelijke recepten en in de prachtige food- en lifestylefotografie.

 

rens_kroes_2_eten

 

Uit deel twee hebben we al een paar recepten voor je getest; zo zijn bijvoorbeeld de springrolls voor lunch of als voorgerecht, helemaal top. Hartstikke gezond, even een klusje voor de 1e keer om ze te bereiden, maar de moeite meer dan waard! Tip: maak meteen een extra portie, deze springrolls zijn ook ideaal om mee te nemen naar werk of school.

 

rens_kroes_3_eten

 

Ook in dit kookboek weer veel keuze uit ‘zoet’, maar dan een gezondere variant. Bijvoorbeeld de brownies gemaakt van zoete aardappel; een echte aanrader. Makkelijk om te maken en je proeft geen aardappel terug; heerlijk als zoete traktatie. Iedereen hier in huis is inmiddels fan van de brownies, en ook de collega’s op kantoor ; )

 

 

WIN één van de 3 kookboeken, gesigneerd door Rens zelf!
// Deze winactie is inmiddels afgelopen.


** EN DE WINNAARS ZIJN…. **


INGE VAN HECK
SANDRA VAN DER REE
STEVEN ZWART

 


Van harte gefeliciteerd!

Inge, Sandra & Steven; stuur ons via Facebook een privé bericht met je e-mailadres & adresgegevens, dan komt een gesigneerd exemplaar binnenkort jullie kant op!

Niet gewonnen? Blijf ons volgen op Facebook – wie weet win jij een volgende actie!


Deze winactie loopt t/m zondag 25 oktober. Op maandag 26 oktober worden de drie winnaars bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Header_Rens_Kroes

Rens Kroes
Foodcoach Rens Kroes (ja, de zus van Doutzen) heeft haar eigen praktijk. Zij debuteerde in 2014 met Powerfood (1), pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle. Met vele publicaties en media-optredens weet Rens een enorme groep fans en volgers aan zich te binden.

Website Rens Kroes
Kun je niet wachten? Bestel het kookboek (en eventueel ook Powerfood deel 1) hier online.
Foto’s: Powerfood van Friesland naar New York, Anne Timmer