Winnaar Le Creuset pan Kookse.tv

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Super gaaf te zien dat iedereen zo actief heeft meegedaan aan deze actie! We zullen proberen op kort termijn nog een keer een Le Creuset pan beschikbaar te stellen in een Facebook actie, of direct op de site.

We zijn ook nog eens over de 4500 likes heen, dus we kunnen ook weer heel veel nieuwe kookliefhebbers welkom heten op het Kookse.tv platform.

Voor degene die niet gewonnen hebben, blijf proberen want we blijven gave items voor de keuken weg geven op Facebook en op de website.

De winnaar van de mooie witte Le Creuset pan is geworden: Fran Husstege

Fran stuurde ons de tekst:  Wanneer ik deze pan zou winnen, dan ga ik er kastanje puree in klaarmaken van tamme kastanjes en van de puree gaan overheerlijke KASTANJEBONBONS gemaakt worden. Die ga ik tijdens wandelen met kids, uitdelen tijdens de kastanjetocht op 17 oktober.

 

Wij hopen dan ook dat dit een mooi gerecht zal worden en willen Fran gelijk ook vragen of ze van beide recepten (kastanje puree en de kastanjebonbons) een artikeltje wilt schrijven over elk recept met een paar mooie foto’s als het kan. Wij zullen dit dan ook plaatsen op de website en Facebook.

Fran van harte gefeliciteerd en de pan komt  zo snel mogelijk naar je toe!