Love in my oven

De Amerikaanse foodblog Love in my oven is van Katherine.

Even voorstellen…

Katherine is gek (en dan ook echt gek) op bakken, koken en eten! Heel de dag door is ze bezig met eten en het liefste brengt ze ook de meeste tijd door in de keuken. Zoals zoveel bloggers heeft Katherine geen professionele training op het gebied van koken, echter heeft ze het van haar ouders meegekregen. En zo krijgt iedereen toch de echte skills mee, of niet? Haar moeder stond vroeger altijd al te koken met de juiste ingredienten en op die manier heeft Katherine zelf ook haar passie voor koken ontwikkelt.

Nu een paar jaar later is ze moeder van twee zonen en getrouwd met Etienne. Koken en vooral bakken is nu ook echt een passie voor haar geworden. Koken voor het gezin staat centraal en vooral gezond koken met de juiste ingredienten (biologisch in zoverre het betaalbaar voor haar blijft). Ze wil haar gezin graag meegeven hoe belangrijk het is om gezond te eten en het besef dat het belangrijk is om de juiste voedingstoffen in je lichaam te krijgen. Dat gezegd, ze zou niet zonder af en toe gezouten caramel kunnen 😉

Ze is haar blog begonnen om haar creatieve kant in de keuken te kunnen uiten en te delen met andere. Het is nu nog als hobby, maar ze hoopt dit ooit als baan op te kunnen pakken. Ze wil je graag meenemen op haar ontdekkingstocht door de ingredienten, kooktechnieken en natuurlijk haar recepten!

Met Kookse.tv proberen wij leuke blogs uit het buitenland meer onder de aandacht van Nederland te krijgen. Daarom publiceren we een aantal van de heerlijke recepten (en de mooie foto’s) van Katherine en www.loveinmyoven.com.