Radijsjes uit de grond

SmakelijkLekkerErg lekkerEen aanraderSuper lekker ( 2 x )
Super leuk recept van Denise Kastanja, wil je je gasten eens raar laten opkijken, dan is dit recept iets voor jou. Als je ze hebt kunnen overtuigen dat het daadwerkelijk eetbaar is, zullen ze ook nog zien dat het erg lekker is! Een hit voor elk etent meer... je!
Bekijk meer:

Met wie wil je dit recept delen?

Wat is jouw e-mailadres:

Voeg een opmerking toe (optioneel):

Ingredienten

Voor 1 bakje radijsjes

• bos radijsjes

• beker crème fraishe

• 1 tube wasabi pasta

• grove basterd suiker

• mout meel

Bereidingswijze

1 Zorg dat de radijsjes goed gewassen zijn. Vermeng de wasabi met creme fraiche. Maak het mengsel lekker pittig want de suiker maakt het geheel minder wat zachter.

2 Doe de radijsjes ( met blad) in de creme en laat het blad boven de schaal uitkomen. ( zorg ervoor dat de radijsjes volledig in de creme staan)

3 Meng de suiker en mout meel tot het lijkt of je " donker grond/zand" hebt. Proef of het zoet genoeg is. Anders voeg je meer suiker eraan toe.

4 Voeg de 'grond' toe aan de radijsjes in de creme en dit moet de creme volledig bedekken. (duw het blad een beetje opzij en het mag best een beetje op het blad zitten.)

5 Belangrijk dit moet gelijk opgedient worden, anders worden de radijsjes zacht. Door de radijsjes aan het blad uit de creme te trekken, lijkt het net of je radijsjes "uit de grond' eet! Eet smakelijk!!